Studio Timber doet het voor u

Ontwerpen van uw project.
Correcte planning en opvolging van alle werken.
Wekelijkse overlegmomenten.
Maatwerk dat perfect aansluit op uw bestaande woning.

Vraag offerte aan

Maatwerk dat perfect aansluit

Wanneer u verbouwt of uitbreidt (bijbouwt), is het belangrijk dat alles wordt aangepast, rekening houdend met de bestaande structuren. Aangezien wij maatwerk op de werf leveren en geen prefabwerk vormt dit geen enkel probleem. Dit biedt ons het voordeel altijd de actuele situatie in het zicht te hebben. Zo kan alles perfect aansluitend worden uitgevoerd.

Contacteer ons

Verbouwen

Wilt u uw woning verbouwen of uitbreiden? Prima, Studio Timber haalt het hout boven en gaat voor u aan de slag op basis van het plan van uw of onze architect. Gaat het om een nieuwbouwwoning? Ook dan is houtskeletbouw dé oplossing.

Kwaliteit

We leggen de lat hoog. We renoveren of verbouwen elk huis alsof we er zelf zouden in wonen, want dat is de enige juiste graadmeter om u straks een kwaliteitsvolle houtskeletbouwwoning af te leveren.

Ruwbouw en/of afwerking

Werkt u liever met één aannemer die alles doet? Prima. Studio Timber neemt als u dat wilt ook de technieken, pleisterwerken, gevelwerken, binnen- en buitenschrijnwerk voor zijn rekening, we werken hiervoor samen met betrouwbare partners. En of u nu enkel de houtskeletbouw met ons afwerkt of uw hele verbouwing, de lat blijft even hoog liggen.

Maatwerk

Uiteraard zijn er bedrijven die al houten wanden in hun atelier in elkaar steken. Het nadeel is dat uw ontwerp dan definitief is. Wij weten dat een woning op papier een ander idee geeft dan wanneer u ze effectief ziet staan. Daarom krijgt u bij Studio Timber maatwerk op de werf, dit laat ons toe om last minute wijzigingen door te voeren.

Isolatie

Nog een voordeel van houtskeletbouw is dat uw woning beter geïsoleerd is voor dezelfde prijs dan bij een traditionele bouw. Meer nog: uw muren zijn minder dik, uw ruimtes zijn groter. In functie van de EPB-studie maken wij gebruik van de meest geschikte isolatiematerialen.

Subsidies

Bent u van plan om te renoveren? Dan komt u voor een aantal premies in aanmerking. Studio Timber helpt u graag en zoekt voor u uit van welke premies u kan genieten voor uw project. Wij zorgen voor de nodige aanvragen.

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen? Dan vraagt u zich misschien af voor welke premies of voordelen u in aanmerking komt. Een ‘nieuwbouwpremie’ bestaat niet, maar wie een extra inspanning levert om energiezuinig te bouwen, kan daarvoor beloond worden.

Hulp nodig bij uw subsidieaanvraag? Vraag het aan Studio Timber